Mills Racquet Center

Millbrook School | Millbrook, New York

The new Mills Racquet Center at Millbrook School combines squash, tennis and a platform tennis court. Four new squash courts were added, doubling their total number of courts, and the viewing balcony was extended. A team room, an racquets director’s office fill out the program. The gathering area is carefully shaded and the light to protect the courts from glare. Specialty glass, interior shades, and exterior sunshades protect the space. Oversized fans help with conditioning the space to force the hot air downward in the cold seasons and exhaust the hot air up and out during the summer months.

The addition creates a large gathering space that offers expansive views south towards the tennis courts and playing fields, the only place in their existing athletic center where this visual connection is so celebrated. A long flagstone terrace was constructed as part of this project to provide a place to watch tennis matches.

read moreclose

PROJECT DETAILS

Size: 15,000 sf
Budget: $1.7 million

SERVICES PROVIDED

Architecture, Interior Design, Planning, Landscape

Mills Racquet Center

Millbrook School | Millbrook, New York

Return to All  |  Next Project